MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlülerin stili köşesinde yılların eskitemediği yıldız Charlize Theron’dan, zerafetinden ödün vermeyen Emily Blunt’a kadar stilleriyle sizlere ilham olabilecek isimler var.

profil
BT Ekip
3.04.2016
Haftanın ünlü stilleri

Göz kamaştıran ve oldukça sade ve şık bir tarz benimseyen Emily Blunt, dar midi boy elbisesini yine toprak tonlarında bir mevsimlik palto ile tamamlamış. Nude tonlarında seçtiği topuklu ve doğal makyaj ve saçı ile oldukça güzel gözüküyor. 

Haftanın ünlü stilleri

Riley Keough omzu açık trendini uygulayarak oldukça güzel bir elbise seçimi yapmış. Pudra tonlarındaki elbisesini koyu bordo bir ruj ile tamamlayarak sıra dışı bir hava katmış. Bu tip makyajlara ensede sıkı bir topuz her zaman için iyi bir alternatiftir, aklınızda bulunsun.

Haftanın ünlü stilleri

Kristen Bell tamamı işlemeli gümüş rengi elbisesini yine gümüş rengi rugan bir stiletto ile tamamlamış. Abartısız makyaj ve saç stili ise kıyafeti tamamlamış. Oldukça şık ama dozunda bir duruş sergilemiş. 

Haftanın ünlü stilleri

Claire Danes ise yüzücü kesimli bordo elbisesi içinde hem çok seksi hem de çok asil duruyor. Açık altın rengi bantlı ayakkabıları koyu renk elbisesine hareket katmış.

Haftanın ünlü stilleri

Güzelliği tartışılmaz ünlü oyunculardan Charlize Theron dantel detaylı beyaz gömleğini boyfriend kesim ceketi ve mini deri eteği ile kombinlemiş. Hem çok genç hem de çok şık bir görüntüsü var. 

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog