MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlüler stilinde Victoria’s Secret meleklerinin şov sonrası parti stillerinden Jennifer Lawrence ve Natalie Portman gibi ünlü aktrislere kadar pek çok ünlünün fazlasıyla etkileyici stillerini yine sizler için derledik. İşte haftanın favorileri.

profil
BT Ekip
4.12.2016
Haftanın ünlü stilleri

İlk sırada yoğun işlemeli ve derin göğüs ve bacak dekolteli kıyafeti ile Alessandra Ambrosio var. Victoria’s Secret meleğinin iddialı ve seksi stilini oluşturan elbise Alessandra Rich tasarımı.

Haftanın ünlü stilleri

Paris’teki şovda gecenin en çok konuşulan iki ismi Hadid kardeşler her zamanki gibi kendilerine özgü stillerini ve farklarını ortaya koymuş. Bella Hadid lame Julien MacDonald tasarımı, Gigi Hadid dore Versace tasarımı parçalar tercih etmişler.

Haftanın ünlü stilleri

Beyaz üstüne işlemeli elbisesi ve romantik makyajı ile Natalie Portman yine çok zarif… Özellikle hamilelik dönemindeki bu ve benzeri seçimleri ile herkesi etkileyen Portman’ın bu seferki tercihi Rodarte.

Haftanın ünlü stilleri

Bembeyaz sade bir elbiseyi şık topuzu ve feminen makyajı ile tamamlayarak şık ve asil bir görünüm sergileyen Margot Robbie’nin kıyafeti Calvin Klein imzası taşıyor.

Haftanın ünlü stilleri

Genellikle daha sade ve düz kesim parçalar tercih eden Jennifer Lawrence bu sefer kırmızı siyah desenli, uç kısmı volan kesim olan elbisesini tamamladığı doğal saçları ve makyajı ile oldukça etkileyici. Tercihi ise Proenza Schouler…

Haftanın ünlü stilleri

Katy Perry de bu hafta beyaz renkte kıyafet tercih eden ünlülerden. Özellikle elbisenin üst kısmındaki abartısız ama şık duran işleme detayları elbiseye farklı bir hava katmış. Perry’nin kıyafeti Marchesa tasarımı.

Haftanın ünlü stilleri

Katie Holmes da Lawrence gibi kırmızı ve siyah renkli bir elbise tercih etmiş. Zac Posen tasarımı romantik kesim elbiseyi sıkı bir saç topuzu ve dumanlı göz makyajı ile tamamlayarak cool bir havaya sokmuş.

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog