MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlüler stilinde bir süredir çok fazla adını duyamadığımız ama stilleri ile yükselişe geçen isimler var. Sizin haftanın şıkı adayınız kim?

profil
BT Ekip
28.11.2016
Haftanın ünlü stilleri

Marion Cotillard üst kısmı daha düz ve yuvarlak kesim geleni, alt kısımda ise tafta kumaştan uzun bir ek kısmı olan bir elbise tercih etmiş. Uzun küpesi ve metalik ayakkabıları ile sade elbisesini hareketlendirmiş. Tercihi ise Dior.

Haftanın ünlü stilleri

Emma Stone yine çok romantik, yine çok renkli ve desenli! Kendi stilinden ödün vermeyen isimlerden olan Stone çiçekli elbisesi, pembe kenar detayları ve ona uyumlu pembe ayakkabıları ile enerjik bir görünüme sahip. Stone’un elbisesi Gucci imzası taşıyor.

Haftanın ünlü stilleri

Haftanın en şık isimlerinden biri siyah metalik puantiye detaylı halter omuz elbisesi, açık saçları ve kırmızı ruju ile Alexis Bledel oldu.

Haftanın ünlü stilleri

Jenna Dewan Tatum kırık beyaz tamamı işlemeli straplez elbisesini sade ve doğal bir saç ve makyaj ile tamamlayarak oldukça asil ve zarif bir stil sergilemiş. Elbise Jenny Peckham imzası taşıyor.

Haftanın ünlü stilleri

Katie Holmes ne giyse kendine yakıştıranlardan! İşlemeli askılı elbisesi, oldukça sade saçı ve makyajı ile o da bu haftanın sade şıklarından… Holmes’un tercihi Michael Kors.

Haftanın ünlü stilleri

Anne Hathaway yine karşımıza volanlı etek kesimi olan zarif ve gösterişsiz bir elbise ile çıkıyor. Elbisenin içerisindeki petrol mavisi işlemeler nude rengindeki elbiseye yerinde bir hareket katmış. 

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog