MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta pek çok ünlü ismin Paris Moda Haftası’nda sergilediği stilleri ve seçimleri ile ünlüler stili köşesi dopdolu!

profil
BT Ekip
9.10.2016
Haftanın ünlü stilleri

İlk sırada ikonik isimlerden olan Sarah Jessica Parker var. Belden kabarık dantel, önü işlemeli elbise Christian Dior imzalı. Elbiseleri midi boy seven ve bileklerinin ortaya çıkmasına özen gösteren Parker saçını toplu ve sade makyajını ise kendi klasik tarzında tamamlamış. 

Haftanın ünlü stilleri

Rihanna da Christian Dior defilesine, Dior giyenlerden… Beyaz mini elbisesinin işleri kıyafeti şıklaştırsa da ipli topuklu ayakkabıları ile çok daha spor ve trend bir görünüm elde etmiş. 

Haftanın ünlü stilleri

Miranda Kerr ve Karlie Kloss Louis Vuitton defilesinde stilleri ile geçtiğimiz hafta çok konuşulan isimlerdendi. Pembe ve kırmızının müthiş uyumu Miranda Kerr’in zerafeti ile birleşmiş. Karlie Kloss ise asimetrik ve renkli elbisesini deri ceketi ile tamamlayarak trend bir görünüm elde etmiş. İkisinin de tercihi Louis Vuitton. 

Haftanın ünlü stilleri

Diane Kruger moda haftasında stiliyle ilgi çeken isimlerdendi. Valentino defilesine, Valentino imzalı ceketi, dantel bluzu ve kot pantolonu ile katılarak spor ve şık bir stil sergiledi.  

Haftanın ünlü stilleri

New York’ta bir film galasına katılan Kristen Stewart Sandro imzalı bordo rengi ceket ve pantolon takımı ile oldukça iddialı ve maskülen bir stile sahipti.  

Haftanın ünlü stilleri

Uzun gömlek üstüne transparan etek giyerek bir zamanların trendini yeniden canlandıran Jessica Alba’nın tercihi Valentino… 

Haftanın ünlü stilleri

Yeşil renkte ve mavi şeritleri olan bir elbiseyi sarı saçları ve pembe ruju ile tamamlayarak renkleri kullanmanın hakkını veren, enerjik ve bir o kadar da zarif bir duruşa sahip olan Emily Blunt’ın tercihi Prada. 

Haftanın ünlü stilleri

Chanel ailesinin son gözdesi Lily Rose-Depp, Chanel defilesine tabii ki Chanel giyerek katıldı. Lacivert ceketi, mini beyaz şortu, kalın topuklu ayakkabıları ve iddialı makyajı ile hem feminen hem rahat bir görünüm elde etmiş. 

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler