MODA - TASARIMCILAR

H&M Studio İlkbahar-Yaz 2017

Dün gece H&M Studio, Paris Moda Haftası'ndaki son defilesini, kadın ve ilk kez erkek ürünlerini kapsayan, sevginin gücünden, balenin zarafetinden, gücünden ve tutkusundan esinlenerek hazırlanan bir "Şimdi gör ve hemen al" İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonuyla sundu.

H&M Studio İlkbahar-Yaz 2017
H&M Studio İlkbahar-Yaz 2017
H&M Studio İlkbahar-Yaz 2017
Defile için, ikonik nitelikteki Tennis Club de Paris'in muazzam büyüklükteki beton alanı, sevgi ve birliktelik mesajları yayan sıcak ve davetkâr bir alana dönüştürüldü.

Gigi ve Bella Hadid, Adwoa Aboah, Amber Valletta, Jordan Barrett ve Luis Borges gibi yıldız modellerin yer aldığı podyumda, özel dikim ve spor giyim arasında bir denge tutturulmuş, hoş görünümlü ince örgülü yün giysiler, hacimli ipek ve transparan naylon ile parlak pembenin dalgaları ve etkisi, tek renkli/siyah beyaz anoraklar ve yeniden üzerinde çalışılmış yürüyüş sandaletleri ile birlikte sergilendi.

"Bu koleksiyon ile küresel bir sevgi mesajı iletmek istiyoruz. Sözcükleri tekrar ve tekrar, bir şerit gibi üzerinde taşıyan ve önemli bir şeyin devamlı hatırlatmasını yapan bazı ürünler mevcut. Öyle geliyor ki, hayatlarımızda pozitif duygulara ve düşüncelere şu an her zamankinden de fazla ihtiyacımız var." diyor, H&M Tasarım Başkanı ve Kreatif Direktörü Pernilla Wohlfahrt.


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog