İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

2019'da burçları neler bekliyor?

2019'a gün sayarken Astrolog yazarımız Dolunay Karaca, yeni yılda burçları nelerin beklediğini yazdı. Hafta boyunca sürecek yazı dizisinde ilk olarak Koç, Boğa ve İkizler'i 2019'da nelerin beklediğini öğreniyoruz.

profil
Dolunay Karaca
10.12.2018
2019'da burçları neler bekliyor?

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar; 2019 yılı genel anlamda aile kurma, aileyle bütünleşme, onların sorumluluklarını daha fazla hissetme, çocuk yaparak aileyi genişletme yılı sizler için. Ay düğümlerinin Yengeç- Oğlak aksında olmasıyla birlikte, bu sene iş ve kariyer adına birtakım bitişler, sonlanmalar, bırakmalar yaşanabilir; lider olmak, yönetmek, organize etmek sizi siz yapan unsurlar belki ama bu yıl bu tavrınızı daha çok ailevi meselelerde kullanmanız daha yapıcı sonuçlara götürecektir sizleri. Para konularında ortaklıklara yer verilmeli, kendi başınıza iş yapmaktan ziyade ortak kazanım alanları oluşturulmalı. Aşk ve sevgi için güzel bir yıl sizleri beklerken, aranızdaki pozitif çekim gücünü daha da çok hissedeceğiniz ve sevdiğinize her konuda güveneceğiniz bir yıl sizleri bekliyor. Jüpiter’in Yay burcunda seyahatiyle birlikte seyahatler,eğitim, medya, yabancı sektörler şanslı alanlarınız olmaya adaylar.

2019'da burçları neler bekliyor?

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 2019 sizlere ‘Ne varsa yakınlarda var’ dedirtiyor olacak. Kendi yakın akrabalarınıza, dostlarınıza, kardeşlerinize, komşularınıza sarılacağınız bir yıl olacak. Ay düğümlerinin Yengeç- Oğlak aksında oluşu; Satürn’ün Oğlak’ta olmasıyla birlikte eğitim hayatınızda bazı engeller, kısıtlanmalar yaşayabilir, eş tarafından akrabalarla zora düşebilir, hukuksal konularda uzayan şartlardan yorulabilirsiniz. Ne var ki aşk ve evlilik adına çok olumlu bir sene aslında; sevdiğiniz kişi tam destek ve ilişkinizdeki sorunlar çözüme kavuşmuş, birbiriyle iyi vakit geçiren bir çift var karşımda. Sosyallik ve arkadaşlıklardan yana şansınız açık. Projelerinizi hayata geçirmenize hiçbir engel yok. Jüpiter Yay yolculuğuyla ise eşinizin maddi anlamda yükselişe geçmesi söz konusu veya sizinle ortak bir iş düşünebilir, her hâlükârda maddi anlamda iyiye gideceğiniz bir yıl. Ödemelerinizi daha rahat hallederek ummadığınız yerlerden para alacağınız bir sene olacak.

2019'da burçları neler bekliyor?

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar; 2019 yılı insanlara yol göstereceğiniz, kılavuzluk edeceğiniz, bilginizi onlarla paylaşabileceğiniz bir yıl. Yalnız insanlara yol gösterirken, kendinizi yolda bırakmayın! Öncelikle kendi işinizi kurun, kendi maddi kaynaklarınıza sahip çıkın, kendi değer yargılarınıza sıkı sıkıya sarılın. Ay düğümlerinin Yengeç-Oğlak aksında oluşuyla bu sene; ortaklıklar yerini tek başına yürümeye bırakacak. Gerek iş konularınızda, gerekse değer yargılarınızda başkalarından etkilenmeden kendi kendinize yetebilmelisiniz. Bu sene Evlilik yılı sizler için! Bekar İkizler kalmaz bu yıl! Bunu yazın bir kenara! Aşk ve sevgi adına en şanslı burç sizsiniz çünkü. Kafa karışıklıklarına son vererek, tek bir insan için yüreğinizi ortaya koyma vakti sizler için. Jüpiter’in Yay burcunda hareket ediyor oluşuyla sizler; hayat arkadaşınızı buluyor, yola kiminle devam edeceğinize karar veriyorsunuz.

2019'da burçları neler bekliyor?
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog