İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Astrolog Dolunay Karaca’dan hafta sonu yorumu

Ay ve Satürn’ün kavuşum yapacağı bu hafta sonunda duygularımızı fazla ciddiye aldığımız bir cumartesi bizi beklerken, pazar günü ise bir hayli dingin geçecek.

profil
Dolunay Karaca
15.07.2016
Astrolog Dolunay Karaca’dan hafta sonu yorumu

Merhaba sevgili okurlar, bu hafta sonu cumartesi günü duygularımızı fazla ciddiye alma durumuz var; Ay ve Satürn kavuşum yapacaklar, Yay burcunda hareket edecek olan Ay; aslında oldukça spontane, ateşli, hareketli, iyimser, felsefi, geniş bakış açısıyla dünyaya farklı gözlerle bakmamızı sağlarken; aynı burçta bulunan Satürn tarafından biraz kısıtlanıyor.

Yani hem geniş bakmak istiyoruz her şeye, rahat olmak istiyoruz, kafamıza göre yaşamak istiyoruz belki ama sonra gerçekler ağır basıyor, kendimizi bir an durduruyoruz, yok diyoruz olgun olmalıyım, bu şekilde davranmamalıyım, kendime gelmeliyim… İşte bu ikilem esnasında neyse ki Venüs ve Merkür’den destekleyici bir açı geliyor Aslan burcundan; konuşmalarımız ikna edici, kendimizi iyi ifade etme konusunda başarılıyız, gerçekten ne yaşıyorsak; duygularımızı karşı tarafa anlatabilme rahatlığımız var.

Hafta sonu boyunca Aslan burcunda Venüs ve Merkür  kavuşumda olacaklar; güzel konuşma, etkileyici olma, sanatsal faaliyetler, şov dünyası, sahnede olma arzusu had safhada yüksek, düşüncelerimiz pozitife daha meyilli. Moda ve estetik konular revaçta. Samimi ve sıcak ortamlar, hoş sohbetler, güzel organizasyonlar için gayet uygun. Pazar günü sabah 11:00 itibariyle Ay boşlukta. Yani Yay burcundan çıkıyor ve akşam 21:30'da Oğlak burcuna geçiş yapana kadar başka bir açısı olmayacak; dingin ve rutin bir Pazar bizleri beklemekte.

Sevgiyle kalın, güzel bir hafta sonu olsun sevdiklerinizle …

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog