GÜZELLİK - SAÇ

2019 Yaz sezonunun saç kesim trendleri

Doğru saç kesimi ile zahmetsiz bir şekilde stil sahibi görünebilirsiniz. 2019 yaz sezonunun saç kesim trendlerini bir araya getirdik.

profil
BT Ekip
11.06.2019
2019 Yaz sezonunun saç kesim trendleri

Son yılların kısa saç trendi pixie 2019 yazında da cesur bir tercih olarak karşımıza çıkıyor. Uzun saçtan kısa saça geçişte iddialı bir  seçenek olan pixie kesimde, boyun hizası kısa kalırken alından düşen uzun perçemler dikkat çekiyor. Bu modeli doğru bir şekilde taramalısınız, aksi halde model belli olmayacaktır. 


Kıvırcık saçlar enerjik yaz günlerinde zahmetsiz bir şekilde trend görünüm sağlıyor. Kıvırcık saçlarınızı kahkül ile farklılaştırabilir ve böylece yüzünüzün üç yanını çerçeveleyebilirsiniz. Her ne kadar en zahmetsiz saç modeli gibi görünse de kıvırcık saçları jöle ile hafifçe dizginlemeniz hoş olacaktır.


Kulak hizasının biraz aşağısında, kahkül ile karakterize bir görünüm sağlanan zamansız Parizyen kesim bu yaz da favorilerden. Amélie filminden bu yana ikonikleşen bu kesimi şapka ya da saç aksesuarları ile yıldızlaştırabilirsiniz. 


Güneşte rengi açılan boyalı saçlarınızı bakımsız bir görünümden trend bir çizgiye çekmek için dalgalardan faydalanabilirsiniz. Dalga ve gölge oyunları bu yaz da kurtarıcınız olacak!


Çene hizasında vurgulanan bob kesim, bu yaz da hem pratik hem sofistike bir görünüm sunuyor. Bu modeli sprey ya da jöle ile doğru bir şekilde sabitlemeniz önemli.


Saçınızın boyu ne olursa olsun kahkül ya da perçem bu yaz ilk başvurduğunuz detay olabilir. Alnı tamamen kapatan ve çoğu zaman fön ihtiyacı yaratan kahkül için cesaretiniz yoksa çok daha uzun boylarda, kulak arkasına da atabileceğiniz ve kolayca toplayabileceğiniz perçemleri tercih edebilirsiniz. 


Omuz ve aşağısındaki saçlarda tercih edilen ince katlar, uzun saçlardan vazgeçmeyenler için ideal. İnce katlar sayesinde risk almadan saç modelinizi farklılaştırabilirsiniz. 


Yaz günleri 'yıka çık' olarak adlandırılan pratik modellerin en çok rağbet gördüğü zamanlar. Kıvırcık ya da düz saçları geriye doğru tarayarak sprey ya da jöle ile farklılaştırabilmek mümkün. Bu modeller geriye doğru taradığınızda arkadan tutturulabilecek kadar uzun olmalı. 


Bob kesime yakın olan bu model kalın telli saçlar için öneriliyor. Hacimli katlar ile fön ihtiyacı duymadan her zaman ve her yerde stil sahibi bir görünüm elde edebilirsiniz. 


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog