GÜZELLİK - SAÇ

2018'in trend saç kesimleri

Yeni bir yıla yeni bir saç modeliyle girmeye hazır mısınız? Sizler için yılın trend 6 saç kesimini derledik. Hem cesur bir stil arayanlar hem de büyük bir değişikliğe hazır olmayanlara göre farklı modeller bu listede yer alıyor.

profil
BT Ekip
2.02.2018
2018'in trend saç kesimleri

Geçtiğimiz yıllarda bir hayli popüler olan, lob kesim dediğimiz omzun hemen üstünde biten saç kesimi bu sene daha hareketli bir görünümle karşımıza çıkıyor. Düz bir lob kesim yerin farklı katlar atılarak hareketli bir kesimini tercih edin. Yandan kullanacağınız uzun bir perçem yüzünüzü daha yumuşak hatlı gösterecektik. Şekillendirmek için ise ister saçınızı öne atarak kurutun, ister orta kalınlıkta bir maşa ile saçlarınıza doğal dalgalar verin.

2018'in trend saç kesimleri

Bu yıl klasik küt saçlara da daha farklı küçük bir dokunuş geliyor. Önden daha uzun duran asimetrik kesimler daha kısa saç isteyenlerin tercih edebileceği bir model olabilir. Dümdüz ve parlak bir görünüm için elektriklenmeye önleyici bir bakım ürünü sürerek önce saçınızı kurutun. Ardından düzleştirici ve hafif formüllü bir saç spreyi ile istediğiniz parlaklığa ve düzlüğe ulaşın.

2018'in trend saç kesimleri

Saçınızın ortasından iki yana inen orta boydaki perçemler, ister saçınız topluyken ister açıkken çok yönlü bir stil alternatifi sunacak. Perçemlerinize şekillendirici sürerek kuruturken parmaklarınızla istediğiniz şekli verin. Bu model özellikle kakül kestirmekten de korkmayan ve yuvarlak yüz şekline sahip olanlara çok yakışacak!

2018'in trend saç kesimleri

Uzun saçlarından asla vazgeçmeyenler hiç üzülmesin, saçlarınızı kestirmenize hiç gerek yok! Bu sezon dümdüz, ortadan ayrılmış saçlar da trend saç modelleri arasında yer alıyor. Bu boydaki bir saç yüzünüz aşağıya doğru çekeceği için yuvarlak veya kare yüz şekline sahip olanlar tercih edebilir. 

2018'in trend saç kesimleri

Düz kesim küt saç kesiminizde perçem illüzyonu yaratmak isterseniz saçınızı yandan derin bir ayrımla diğer yöne atın.  Saçlarınızı çapraz tutamlar halinde alarak maşayla dalgalandırın. Modeli parlak ve canlı göstermek için saçınızı parlak gösterecek bir saç sabitleme spreyi kullanın.

2018'in trend saç kesimleri

Eğer bu yıl saçlarında radikal bir değişikliği korkmadan yapmaya göze alıyorsanız bu senenin trend kesimlerine kısacık pixie saçlar da tam size göre olacaktır.

2018'in trend saç kesimleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog