EĞLENCE - ÜNLÜLER

2017'nin ünlü bebekleri

Yeni yılda birçok ünlü isim anne olmanın heyecanını yaşıyor. Sizler için 2017'de bebek bekleyen ünlü isimleri derledik.

profil
BT Ekip
28.01.2017
2017'nin ünlü bebekleri

Victoria’s Secret defilesinde ilk söylentilerin çıkmasının ardından Irina Shayk ve Bradley Cooper çiftinden hala bir doğrulama gelmedi. Ancak, çifte yakın kaynaklar çiftin bebek için hazırlıklara başladığını söylüyor!

2017'nin ünlü bebekleri

Ekim ayında Instagram hesabından yaptığı duygusal paylaşımla hamileliğini duyuran Ciara, “Tanrı’nın verebileceği en güzel hediyelerden birine sahip olduğum için çok heyecanlıyım” yazmıştı.

2017'nin ünlü bebekleri

Amanda Seyfried, hamilelik haberini Givenchy partisine katıldığında doğrulamıştı. Bu yıl bebek bekleyen ünlülerden biri. 

2017'nin ünlü bebekleri

Natalie Portman hamileliğini Venedik Film Festivali’nde beyazlar içindeki Dior elbisesiyle duyurmuştu. Portman, Kasım ayımda katıldığı Tonight Show’da “Ben küçük biriyim ve hızlı büyüyen karnım yüzünden insanlar her an doğum yapacağımı sanıyor ama daha aylar var” ifadelerini kullanmıştı.

2017'nin ünlü bebekleri

"Wonder Woman"ın yıldızı Gal Gadot, Kasım ayında ikinci hamileliğini Instagram hesabından açıkladı. Gadot, son olarak büyüyen karnıyla Altın Küre Ödülleri’nde görüldü.

2017'nin ünlü bebekleri

Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin boşanma haberinin ardından Pitt’le ilişkisi olmakla suçlanan Cotillard, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Böyle şeyleri ciddiye alarak onlar hakkında yorum yapmam ancak bu sefer sevdiğim insanlar etkilendiği için konuşmalıyım. Öncelikle, yıllar önce hayatımın aşkı, oğlumun ve beklediğimiz bebeğin babası olan kişiyle tanıştım. O benim sevgilim, en yakın arkadaşım ve ihtiyacım olan tek kişi” ifadelerini kullandı. 

2017'nin ünlü bebekleri

Lauren Conrad da hamilelik haberini Instagram aracılığıyla duyurulan ünlü isimlerden. Ultrason fotoğrafıyla takipçilerine yeni yıllar dileyen yıldız, “2017 en iyi sene olacak gibi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

2017'nin ünlü bebekleri

2005 yılında Blake Lively ile beraber rol aldığı "Gezgin Pantolon Kardeşliğ"i filmiyle ünlenen Amber Tamblyn, David Cross’la ilk çocuğunu bekliyor. 2017 yılında doğum yapacak ünlüler arasında.

2017'nin ünlü bebekleri

X Factor yarışmasında tanışan Cheryl Cole ve Liam Payne, o günden beri çalkantılı bir şekilde ilişkilerine devam ediyorlar. Cheryl’den hamileliğine dair henüz bir resmi açıklama yok.

2017'nin ünlü bebekleri

İkinci hamileliğini Vanity Fair’in düzenlediği prömiyerde açıklayan Lake Bell de 2017’de doğum yapacak ünlüler arasında.

2017'nin ünlü bebekleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog