EĞLENCE - ÜNLÜLER

2016'nın kalp kırıklıkları

2016’ya veda ederken, bu yıl birbirlerine veda eden ünlü çiftleri sizler için derledik. Listenin en şok eden çifti kuşkusuz Angelina Jolie-Brad Pitt çifti oldu. Sizin ayrıldığına en çok üzüldüğünüz, en şok olduğunuz çift hangisi oldu? Yorum olarak yazmayı unutmayın.

profil
BT Ekip
24.12.2016
2016'nın kalp kırıklıkları

Eylül ayında gelen boşanma haberiyle gündeme bomba gibi düşen çift, sebep olarak “uzlaşılamaz farklılıkları”nı gösteriyor.  Pitt ve Angelina, 2004 yılında çekilen “Mr. and Mrs. Smith” filminde tanışıp, aşık oldular. Film çekimleri esnasında hala Jennifer Aniston’la evli olan Brad Pitt, aldatma olayından sonra Aniston’la boşandı. Daha sonra Pitt, resmi olarak 2014 yılında Angelina Jolie’yle evlendi. Çiftin 3 biyolojik, 3 evlat edindikleri toplam 6 çocuğu var.

2016'nın kalp kırıklıkları

11 yıllık beraberliğin ardından ayrılma kararı alan ünlü çiftin 2 oğlu var. Eylül ayında basın açıklamasıyla duyuru yapan çift; yollarını ayırmalarının en iyisi olduğunu ve basından çocukları için dikkatli ve özel haklarına saygılı olmalarını rica ettiler.

2016'nın kalp kırıklıkları

“Younger” dizinin starı Hillary Duff ve kişisel antrenör Jason Walsh yaz başından beri beraber olduklarına dair söylentiler vardı. Ancak Eylül ayında elele görüntülenene kadar ilişkilerini doğrulamayan çift, Kasım ayında ise sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı. Çifte yakın kaynaklar, Walsh, New York’a taşınmak istiyor ancak Hillary Duff’un hayatının Los Angeles’ta olması sebebiyle bu ayrılığın gerçekleştiğini söylüyor.

2016'nın kalp kırıklıkları

6 yıllık birlikteliklerinin ardından Haziran ayında attığı tweet’le ayrıldıklarını doğrulayan Demi Lovato, açıklamasında “En iyi arkadaş olduğumuzu fark ettik” demişti.

2016'nın kalp kırıklıkları

1.5 yıllık birlikteliklerinden sonra geçtiğimiz Kasım ayında ayrılan çiftin yakınları “İkisi de oldukça yoğun ve programlarını ayarlamak zor. Hala arkadaş ve birbirlerine karşı sevgi dolular” diye belirtmişlerdi. Bu yıl Victoria’s Secret defilesinde ilk kez yürüyen Bella Hadid, yürüyüşü esnasında eski sevgilisi The Weeknd’e attığı bakışlarla gündeme oturmuştu.

2016'nın kalp kırıklıkları

2012 yılında evlenen çiftin, Olive ve Frankie adından 2 kızı var. Güzel oyuncu ve sanat danışmanı eşi, geçtiğimiz Nisan ayında boşanacaklarını duyurdu.

2016'nın kalp kırıklıkları

Haziran ayında resmen ayrılan çiftin, Swift’in Tom Hiddleston’la beraber sahilde çekilen fotoğrafları ve ortaya atılan aldatma iddialarından sonra ilişkilerinin daha kötüye gittiği söyleniyor. Taylor Swift daha sonra Tom Hiddleston’la beraber olmuş ve Eylül ayında onunla da ilişkisini bitirmişti.

2016'nın kalp kırıklıkları

Hollywood’un örnek gösterilen çiftlerinden Joshua Jackson ve Diane Kruger, 10 yıllık beraberliklerini Temmuz ayında arkadaşça bitirmeye karar verdiklerini açıkladılar.

2016'nın kalp kırıklıkları

Amber Heard’e şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme bomba gibi düşen çift, 15 aylık evliliklerinin ardından Amber Heard’ün açtığı davayla bitirme kararı aldıklarını duyurdu.

2016'nın kalp kırıklıkları

2014 yılından beri birlikte olan ve hayranları tarafından çok sevilen çift Eylül ayının başında sessizce ayrıldı. İki taraftan da herhangi bir açıklama gelmedi ve sosyal medya hesaplarında fotoğrafları hala duruyor.

2016'nın kalp kırıklıkları

5 yıllık beraberliklerinin ardından geçtiğimiz Sevgililer Günü’nde evlenme kararı alan çift, ani bir kararla yazın ayrıldı.

2016'nın kalp kırıklıkları

Jennifer Lopez eşi Marc Anthony’den boşanmasının ardından dansçı Casper Smart’la beraber olmaya başlamıştı. Onlar da yaklaşık 5 yılın ardından Ağustos ayında ayrıldıklarını bildirdiler. 

2016'nın kalp kırıklıkları
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog