MODA - TASARIMCILAR

Muzip ve enerjik Fendi erkeği

Fendi’nin İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonunun defilesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Silvia Venturini Fendi imzalı koleksiyonun anahtar kelimeleri “güneş ve eğlence” oldu.

Muzip ve enerjik Fendi erkeği
Muzip ve enerjik Fendi erkeği
Karşımızda ayaklarını çimlere basıp parkta dolaşırken ya da havuz başında gezinirken bile doğayla iç içe ama bir o kadar da asil bir Fendi erkeği var.

Biraz muzip ve oldukça da enerjik. Hayattan keyif almasını bilen ve basit zevkleri olan bir erkek yaratıyor Fendi, ve adeta karmaşa ve sadelik arasında mükemmel bir denge yaratıyor. İlham kaynaklarından biri ise çalışan erkeklerin iş kıyafetleri ve bu parçalardan kullanılan pek çok önemli materyal ve detay var.

Söz konusu sade zevkler ve doğa olunca renkler de huzur veren sakin tonlardan oluyor. Yeşil ve mavi tonları koleksiyonda öne çıkan ana renkler. Paltolardan parkalara, gömlek tipi ceketlerden şortlara kadar pek çok parçada rahatlığı ve detaylardaki şıklığı görebiliyorsunuz. Çizgi deseni de karşımıza çıkan ve yoğun kullanılmış detaylardan… Kalın çizgiler kullanılmasına rağmen gözü yormayan ve fazla dikkat çekici olmayan bir şekilde yer verilmiş. Bu yeni yaratıcı ve özgür Fendi erkeğini siz nasıl buldunuz?


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog