YAŞAM - KEŞİF

Kahve müdavimleri Voi'de buluşuyor

Farklı kavurma teknikleriyle sundukları kahveleri ve yeni sağlıklı menüsüyle Voi, Teşvikiye’de son zamanların en sevilen mekanları arasında yerini aldı.

Kahve müdavimleri Voi'de buluşuyor
Voi, Bağdat Caddesi’nin ardından bu kez kahve müdavimlerini Teşvikiye’ye bekliyor.

Voi sadece bir üçüncü nesil kahveci değil, zengin yemek menüsü ve özellikle kahvaltısıyla dikkat çekiyor. Kahvaltıda reçeller Bozcaada’dan geliyor, zeytin ve zeytinyağı ise Ayvalık’tan... Sağlıklı yaşama önem veren Voi ekibi sporcuları ve sağlıklı beslenenleri de unutmamış. Son dönemin yeni trendi bowl’lar ve granola menüde yer alıyor. Detoksuna içecekle devam etmek isteyenler ise birbirinden çeşitli taze sıkım meyve sularını ve detoks içeceklerini burada bulabilirler.

Soğuk ve sıcak sandviç çeşitleri, bonfile ve kinoalı salatalar, veganlara özel wrap, salata ve tatlılar ise öğle yemeği aranız için seçenek olabilir.

Tüm bu yiyecek alternatiflerinin yanı sıra, Voi denince akla gelen ilk şey özenle kavrulmuş kahve çekirdekleri oluyor. Soğuk kahve çeşitleri arasından Blueberry Latte, Coconut Latte, Ice Bubblegum Latte bizim favorilerimiz arasında yer alıyor.

Kahvesinin yanına sağlık bir tatlının eşlik etmesini isteyenler Fit Yaban Mersinli Tart ve Chia Pudding’e şans verebilir. Küçük bir kaçamk yapmak isteyenleri ise Çilekli Milka Çikolatalı Cheesecake, Oreo Cheesecake, Snickers Tart ve Nutella Cheesecake bekliyor!

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog