Heyecanla merhaba!

Herkese merhaba!

Yepyeni buseterim.com.tr'ye hoş geldiniz! Aylardır üzerinde titizlikle çalıştığımız yeni sitemiz bugün itibariyle sizlerin karşısında.

Beni, blogumdan bir kadın yaşam portalı açmaya yönlendiren de yine sizlerden gelen istekler oldu. Bugüne kadar bana hep uzmanı olmadığım konularla ilgili sorular soruyordunuz ben de kendi yaşadığım deneyimlerle sizlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyordum. İşte bu düşünceden yola çıkarak benim hayatımda zaten var olan ve konusunun uzmanı olan kişileri sizerle tanıştırmaya karar verdim. İstedim ki sorularınıza en doğru cevapları onlar versin. Mesela cilt bakım doktorum sevgili Sevinç Hoca bundan böyle sizlerin cilt bakımı ile merak ettiğiniz sorularınıza cevap verecek. Kadın doğum uzmanım Furkan Hoca annelerin, anne adaylarının ve hamilelerin sesi olacak. Ablam Merve Terim Çetin'in eğitimini aldığı çocuk psikolojisi ile ilgili yazılarını okuyacaksınız. Yemekten sağlığa, yogadan iyi yaşama, diyetten modaya artık her şey burada Buse'nin dünyasında olacak. Uzman yazarlarımızı bir araya getirirken ben çok heyecanlandım. Amacım sizlerin sadece modayla ilgili değil hayatta dair merak ettiğiniz her şeye bir de Buse'nin penceresinden bakmanız ve okumanız oldu.

Bu web sitesinde bugüne kadar hep takip ettiğiniz bloğumda olduğu gibi moda ve trendlerle ilgili son haberleri en önce bizden alacaksınız. Tabii ki eksiklerimiz olabilir, olacak. Ama hepsini zamanla, sizi dinleyerek oturtacağız. Ben de siteye hem yazılarımı yazacağım hem de her ay bu köşede sizinle buluşacağım. Umarım keyifle okur ve bu yeni dünyayı seversiniz.

 
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog