YAŞAM - HABER

Haftanın kareleri

Haftanın en çok konuşulan, en eğlenceli karelerini sizler için derledik. İşte karşınızda haftalık fotoğraflı haber turu!

profil
BT Ekip
18.02.2017
Haftanın kareleri

Grammy Ödül Töreni’nde 5 dalda ödül kazanan Adele gecenin en çok ödülünü toplayan isim oldu. “Yılın albümünü Beyonce yaptı” sözleriyle gecenin en çok konuşulan anlarına imza atan ünlü şarkıcının ödülünün bir anda sahnede ikiye ayrılması “Beyonce ile paylaşmak istiyor” yorumlarını başlattı.

Haftanın kareleri

Cambridge Düşesi Kate Middleton, Sevgililer Günü’nde de kameralar önündeydi. Ancak romantik bir Sevgililer Günü yerine Middleton, uçuş eğitimine katıldı. Üzerinde taşıdığı kırmızı ceketi ve kalp şeklindeki küpeleri Sevgililer Günü’ne küçük bir gönderme niteliğindeydi.

Haftanın kareleri

Fotoğrafçılığa olan ilgisiyle bilinen Kendal Jenner, Jimmy Fallon’ın programında ünlü şovmenin de fotoğrafını çekmeyi ihmal etmedi.

Haftanın kareleri

İkiz bebeklere hamile olan Beyonce, Peter Dundas imzalı sahne kostümüyle muhteşem bir şov ortaya koydu. Ayakta alkışlanan ve günlerce konuşulan Beyonce’nin bu performansı, aynı zamanda eleştirilerin de hedefindeydi.

Haftanın kareleri

Marc Jacobs Beauty’nin genç yüzü Kaia Gerber’e ithafen ünlü isimlerin katılımıyla özel bir parti düzenlendi. Gecede genç modelin en büyük destekçisi annesi Ciny Crawford’dan başkası değildi

Haftanın kareleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog