YAŞAM - KEŞİF

Bu köşe cupcake köşesi!

Mavi masaları, önündeki cupcake arabası ve tüm sevimliliğiyle diğer mekanlardan ayrılan Cup’n Cakery, Cihangir’de sizleri bekliyor.

Bu köşe cupcake köşesi!
Cihangir’de sıkça rastladığımız rahat ve salaş kafelerden daha farklı bir havaya sahip olan Cup’n Cakery, samimi dekorasyonuyla kendinizi evinizde gibi rahat hissettirecek bir mekan.

Güzel havalarda, dışarıda oturup geçenleri izlerken birbirinden lezzetli cupcakeler eşliğinde kahve keyfi yapabilirsiniz. Ama buraya gelmişken, içerinin son derece sıcak ve güzel dekorasyonunu görmeden dönmeyin derim. İçerideki kanepede oturup güzel bir kitap keyfi yaparken karşınızdaki mutfakta yapılan lezzetli tatlıları izlemek oldukça eğlenceli.

Cup’n Cakery sadece cupcakeleri değil, diğer tatlılarıyla da öne çıkıyor. Aynı zamanda toptan satış ve kişiye özel pasta da yapan Cup’n Cakery’nin en spesiyal tatlısı ise İtalyan usulü tiramususu. Özel bir tarfile hazırlanan Alman usulü cheesecake son derece hafif ve lezzetli.

Mekanın tüm sevimliliği tatlılarından sonra sunumlarına da yansımış. Özenli bir kahve sunumunun yanında biraz farklı tatlılar denemek isterseniz, Cup’n Cakery’i gidilecekler listenize eklemenizi öneririm.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog