MODA - TRENDLER

Trend alarmı: Logolu kemerler

Son birkaç sezondur aksesuar trendlerinde hızlı değişime ve yükselişe şahit oluyoruz. Bu sezonun en favori aksesuar trendlerinden biri ise logolu kemerler!

profil
BT Ekip
13.01.2017
Trend alarmı: Logolu kemerler

Birkaç yıl önce oldukça popüler olan Alexander Wang ve Moschino, Jeremy Scott koleksiyonlarında gördüğümüz iri logolu tişörtler ve sweatshirtler bu sezon yerini logolu kemerlere bıraktı.

Özellikle trendin öncülerinden olan Gucci ve Hermes’in ardından Yves Saint Laurent ve Moschino da kemerlerinde farklı motiflerde ve işlemelerde logolarını işletmeye başladı. Altın ve gümüş renk metallerin ardından, yılan motifleri, inci işlemeler, taş işlemeler gibi farklı materyaller ile kemerlerdeki logolar çeşitlendi.

Nerede kullanabilirim?

“Statement” parça sayılan bu kemerler özellikle daha spor ve sade stillerde dikkat çekici ve şık bir detay olabiliyor. Bir boğazlı kazak, kot pantolon ve maksi palto kombininizde takacağınız kemeriniz ile başka hiçbir takıya ihtiyacınız bile kalmıyor.

Örgü bir kazak elbisenizin üzerine takarak da spor ve mevsimlik bir parçayı bir anda akşam buluşmasına bile uygun bir stil haline dönüştürebiliyorsunuz. 

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog