İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Hafta Sonu Özel: Gökyüzüne Bakış

25-26 Haziran hafta sonunda Ay Balık burcunda hareket ederken, duygusal anlar bizi bekliyor. Aşk, moda, dekorasyon gibi konularda yaratıcılığımızı konuşturacağımız günler...

profil
Dolunay Karaca
24.06.2016
Hafta Sonu Özel: Gökyüzüne Bakış
Astrolog Dolunay Tozkoparan’dan hafta sonu yorumu

Merhaba sevgili okurlar,

hafta sonu boyunca duygularımızı, bilinçaltımızı, reflekslerimizi yöneten Ay, Balık burcunda hareket edecek. Bu şu demek: Ay dünyanın uydusu ve gökyüzünde en hızlı hareket eden gök cismi olarak 2 veya 2,5 günde bir yer değiştirir. Bizler gökyüzünü 12 parsele böldüğümüzü düşünürüz ve her parsel bir burca aittir. İşte bu cumartesi ve pazar günleri Ay Balık burcunda olacak. Ay Balık burcundayken hepimiz daha bir duygusallaşırız, maneviyatımız artar, inançlar ve spiritüel konular daha bir ön plana çıkar. Bu günlerde yaratıcılığımız, sanatsal konulara ilgimiz yoğun olur. Dans, müzik, sinema, tiyatro gibi faaliyetler için hayli uygun etkiler mevcuttur. Fotoğrafçılık, görsel sanatlar, moda, dekorasyon tarzı hobiler veya işleriniz yolunda gider genellikle. Sevgi ve aşk için de Balık günleri ideal zamanlardır; daha bir duygusallık ve hatta fedakarlık ön plandadır çünkü.

Danışanlarım bazen soruyor: “Ben balık burcu değilim, İkizler burcuyum, Ay geçişinde bize ne olacak?” Burada bahsedilen genel bir atmosferdir. Ay hepimizi etkisi altına alır. Balık'tan geçerken Balık burcunun özellikleri yansıma yapar, Yengeç’ten geçerken Yengeç burcuna ait temalar öne çıkar. Yani burada burç burç hepimiz aslında etki altındayızdır. Bu konuya açıklık getirdikten sonra diğer gezegenlerin açılarına bakmamız ve günün gelişen atmosferini ona göre değerlendirmemiz gerekir.

Bu hafta sonu Ay'ın aldığı açılar olumlu olacak özellikle cumartesi günü! Pazar biraz daha dalgalanma ve biraz geçmişe takılma, eski meseleleri hatırlama ve yoğun duygular ön planda. Tabii Merkür, Jüpiter, Satürn ve Neptün arasında kare açı yani sert açı var. Bu da gösteriyor ki bizler fikirlerimizde abartıya kaçtıkça, gerçekler ve hayaller çakışıyor. Yani fikirlerimizde daha tutarlı olmaya çalışmalı, şartları zorlamamalıyız. Haftaya sizlere çok daha güzel bir haberim olacak: Mars retrosu yani geri hareketi bitecek. Cesaret, atılım, enerji olarak geri kaldığımız üzerimizde halsizlik , belki mutsuzluk yaratan enerjiler artık bizden uzaklaşmaya başlayacaktır. Göreceksiniz ve bunu hissedeceksiniz. İçinizi ferah tutun ve olumlu düşünmeyi hiçbir zaman elden bırakmayın.

Sevgilerimle, iyi hafta sonları…

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog