MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlüler katıldıkları davetlerle yine birbirinden şık stiller sergilediler. Biz de favori kıyafetlerimizi ve stillerimizi sizler için derledik. Haftanın öne çıkan tarzı çiçek desenli elbiseler ile romantik stiller oldu.

profil
BT Ekip
7.02.2016
Haftanın ünlü stilleri

En favorilerden biri Giambattista Valli kırmızı gül detaylı elbisesini gümüş renk Dior stilettoları ile tamamlayan zarif güzel Amal Clooney. 

Haftanın ünlü stilleri

Diğer çiçek desenli elbisesi ile dikkat çeken isim ise Alexandra Daddario… Kendisi pembe ve kırmızı tonlu iri çiçek desenli beyaz elbise ile hem şık hem de farklı duruyor. Kırmızı ve pembenin uyumu oldukça dikkat çekici.. Daddario elbisesini ten rengi stilettolarla tamamlayarak en doğru tercihi yapmış.

Haftanın ünlü stilleri

Pride and Prejudice and Zombies filminde rol alan manken Suki Waterhouse filmin galasına minik çiçek desenli, asimetrik kesimleri olan Reem Acra elbisesi ile katıldı. Kıyafetinin altın rengi şeritleri ve yer yer işlemesiz şifon dökülen kısımları elbiseye sade ama feminen bir hava katmış. 

Haftanın ünlü stilleri

Pride and Prejudice and Zombies filminin başrol oyuncularından olan Lily James ise omzu açık gri ve antrasit tonlarda uzun bir Erdem tasarımı elbise tercih etmiş. Buğulu göz makyajı elbiseyi çok iyi tamamlamış. 

Haftanın ünlü stilleri

Zoolander 2 filminin Berlin’deki ön gösterimine katılan Penelope Cruz son zamanların en büyük trendi süet bir mini elbise ile geceye katılmış. Elbiseyi altın rengi açık bir ayakkabı ile tamamlayarak  elbiseyi öne çıkarmış.

Haftanın ünlü stilleri

Ünlü oyuncu Londra'daki galada ise Versace imzalı elbisesi ile büyüledi.

Haftanın ünlü stilleri

Son olarak favorimiz siyahlar içinde oldukça sade ve doğal bir duruş sergileyen Karlie Kloss… Doğal duran saçları ile elbisenin sade ve net duruşu tamamlanmış. 

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog