MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlüler stilinde son dönemin en çok konuşulan isimlerinin birbirinden iddialı kırmızı halı stillerini sizler için derledik. Bakalım bu hafta kimler ne giymiş?

profil
BT Ekip
30.04.2017
Haftanın ünlü stilleri

Dekolteli parçaları oldukça sık tercih eden Chrissy Teigen bu sefer karşımıza daha zarif bir tarzda olan önü işlemeli pudra pembe mini bir Mestiza tasarımı elbise ile çıkıyor. Zarif bantlı ayakkabıları ve sade saçı ile elbisenin sadeliğini desteklemiş.

Haftanın ünlü stilleri

Son filmi "The Circle" ile bir kez daha gündeme oturan Emma Watson beyaz açık omuzlu sade bir elbise tercih etmiş. Özellikle saç modeli elbiseye hareket katsa da Watson Burberry elbisesi içinde çok şık ve asil.

Haftanın ünlü stilleri

Haftanın en iddialı elbisesi yine Jennifer Lopez’den geliyor. Her zamanki alışık olduğumuz transparan tül kumaş üstüne işlemeli ve süper dekolteli Julien MacDonald tasarımı elbisesi ile Lopez kendi tarzını ortaya koymuş.

Haftanın ünlü stilleri

Blake Lively de göğüs kısmında derinliği olan zümrüt yeşili tonlarında tulumu ile bu hafta sade bir stil oluşturan isimlerden… Brandon Maxwell tulumunu benzer renk tonunda küpesi ve göz makyajı ile hareketlendirmiş.

Haftanın ünlü stilleri

Selena Gomez de Emma Watson gibi açık omuzlu beyaz bir takım tercih edenlerden. Minik pötikareli ve düğmeli ceket ve pantolon ikilisi feminen tarzda olan saçına ve koyu göz makyajına çok yakışmış ve cool bir görünüm oluşturmuş. Tercihi ise Brock Collection.

Haftanın ünlü stilleri

Doutzen Kroes alıştığımız seksi ve vücudu saran elbiselerinin dışında bu hafta karşımıza Celine marka büyük beden bir ceket ve pantolon takımı ile çıkıyor. Lively gibi yeşil tonlarından yana tercihini kullanan Kroes, saç ve makyajda da doğal ve sade stilini korumuş.

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog