MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlüler stilinde son dönemin popüler isimlerinin hem sokak stiline uyarlanabilecek hem de özel geceler için ilham alınabilecek stillerini sizler için derledik.

profil
BT Ekip
16.04.2017
Haftanın ünlü stilleri

Rose Leslie, üst kısmı korse model, kırmızı elbisesi ile hem çok şık hem çok iddialı. İçindeki siyah mayo parçalar oldukça farklı bir stil oluşturmuş. Leslie’nin tercihi Christian Dior.

Haftanın ünlü stilleri

Kim Kardashian bu hafta kırmızı halıda karşımıza çok daha sade ve klasik bir stille karşımıza çıkıyor. Toprak tonlarındaki ışıltılı kolsuz Versace elbisesi, makyajı ve saçları ile şık bir stil oluşturmuş.

Haftanın ünlü stilleri

Klasik ve feminen stiliyle bildiğimiz Charlize Theron bu hafta bizi şaşırtıyor ve içi mayo model transparan işlemeli kumaştan Christian Dior elbisesi ile iddialı bir görünüm ortaya koyuyor.

Haftanın ünlü stilleri

Miranda Kerr Louis Vuitton beyaz renk elbisesi ve kahve tonlarındaki deri trençkotu ile sokak stili için ilham almalık bir kombin oluşturmuş!

Haftanın ünlü stilleri

Bella Hadid de bu hafta spor stili ile sokak stiline ilham olan isimlerden. Tommy Hilfiger seçimi takımını mavi camlı gözlükleri ve beyaz spor ayakkabıları ile tamamlayarak uyumlu bir görünüm oluşturmuş.

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog