MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlüler stilinde Tuba Büyüküstün’den Kate Middleton’a kadar ünlülerin kırmızı halı şıklıkları ve sokak stiline ilham verecek tercihlerini sizler için derledik.

profil
BT Ekip
22.01.2017
Haftanın ünlü stilleri

İlk sırada IWC’nin lansman yemeğinde siyah üst kısmı transparan dantel işlemeli elbisesi ile karşımıza çıkan Tuba Büyüküstün. Yeni saç kesimi özellikle seksi ve feminen çizgilere sahip kıyafeti ile zıt bir uyum yakalamış. Elbise ise Özgür Masur tasarımı…

Haftanın ünlü stilleri

Kate Middleton her zaman çok zarif ve asil… Genellikle düz sade parçalar tercih eden Middleton, bu sefer karşımıza minik çiçek işlemeleri ile bezeli kalem etek kesim bir elbise tercih etmiş. Bordo ayakkabı ve çanta ikilisi farklı bir hava katmış. Tercihi ise Erdem…

Haftanın ünlü stilleri

Adriana Lima baştan aşağı bembeyaz! Günlük hayatta bile rahatlıkla uyarlanabilecek bir stil tercih eden Lima beyaz takımını, botlarını ve kırık beyaz paltosunu sıkı bir ense topuzu ile tamamlayarak duru ve zarif görüntüsünü korumuş.

Haftanın ünlü stilleri

Her zaman farklı, iddialı ve asi tarzı ile bilinen Kristen Stewart bu hafta tam anlamıyla küçük bir erkek çocuğu gibi! Oldukça rahat bir kıyafet tercih eden Stewart kendi farkını ortaya koyuyor.

Haftanın ünlü stilleri

Güzelliği ve başarıları ile son zamanların en popüler isimlerinden olan Yasemin Allen haftanın favorilerinden! Koyu lacivert işlemeli Museum of Fine Clothing tasarımı tulumu, siyah bel kemeri ve buğulu göz makyajı ile adeta büyüleyici bir stil ortaya koymuş.

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog