MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlüler stili dopdolu! Jenner kardeşler, Hailey Baldwin ve Miranda Kerr gibi popüler stillerin birbirinden şık ve iddialı stilleri yazının devamında…

profil
BT Ekip
15.01.2017
Haftanın ünlü stilleri

İlk sırada Kendall ve Kylie Jenner var. Turuncu hardal tonlarında straplez elbisesi, derin bacak yırtmacı ve tepeden topuz saçları ile Kendall Jenner hem çok zarif hem de çok iddialı. Tercihi ise Paule Ka. Kylie Jenner ise LaBourjoisie tasarımı gümüş renk göğüs dekolteli elbisesi ile onu görmeye alışık olduğumuz bir tarzda karşımızda. 

Haftanın ünlü stilleri

Ruby Rose, asimetrik kesimli ve renkli şeritli elbisesi ile nefes kesici bir tarza sahip. Elbisenin renkleri, dövme detayları ile oldukça bohem bir stil sergiliyor. 

Haftanın ünlü stilleri

Lea Michelle tamamı işlemeli kapalı ve uzun lila renk elbisesi ve açık düz saçları ile şık bir görünüme sahip. Tercihi ise Emanuel Ungaro.

Haftanın ünlü stilleri

Haftanın bir diğer en iddialı ve seksi kıyafetlerinden birini Hailey Baldwin taşıyor. Elie Saab tasarımı bakır tonlarındaki makyajı, ıslak görünümlü saçları üst kısmı işlemeli alt kısmı şifon tülden olan elbiseyi çok doğru tamamlamış.  

Haftanın ünlü stilleri

Leighton Meester beyaz sade düz kesim elbisesi ile bu hafta karşımızda. Kırmızı ruju ve saks mavisi ayakkabıları ile beyaz elbiseye enerjik bir görünüm katmış. Tercihi ise Galvan.

Haftanın ünlü stilleri

Miranda Kerr de bu hafta özel bir geceye beyaz renk giyenlerden. August Getty Atelier tasarımı derin bacak yırtmaçlı straplez elbisesini lame ayakkabı ve çantası ve bordo ruju ile tamamlayarak çok farklı ve hoş bir görünüm oluşturmuş.

 

Haftanın ünlü stilleri

Her zaman zerafetiyle bilinen Sienna Miller bu hafta rengarenk! Yeşil, mavi ve sarı tonlarındaki işlemeli Gucci elbisesi ve kırmızı ruju ile Miller çok sevimli ve dinamik bir stil oluşturmuş. 

Haftanın ünlü stilleri

Jessica Chastain’in tercihi Prada mavi çiçek motifli elbisesi, beyaz teni ve kızıl saçlarıyla çok uyumlu olmuş.  Özellikle elbisenin üst kısımdaki kesimi omuz yapısını ortaya çıkarmış.

 

Haftanın ünlü stilleri

Kaley Cuoco, Tommy Hilfiger imzalı tamamı işlemeli derin göğüs dekolteli elbisesi ve açık saçları ile şık ve gösterişli bir stil sergilemiş. Saçlarını daha toplu bir model ile kullansaydı elbise çok daha ortaya çıkabilirdi, sizce? 

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog