MODA - ÜNLÜLER

Prenses Diana’nın elbiselerinden yeni bir sergi

1997 yılında geçirdiği bir trafik kazasıyla vefat eden İngiliz kraliyet ailesinden Prenses Diana, unutulmayan kıyafetleriyle tekrar anılacak. Şubat 2017’de Kensington Sarayı’nda gerçekleşecek sergi, Diana’nın en popüler ve en merak edilen kıyafetlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

profil
BT Ekip
18.11.2016
Prenses Diana’nın elbiselerinden yeni bir sergi

Cambridge Dükü Prens William ile Prens Harry’nin annesi Prenses Diana’nın en popüler elbiselerinin ziyaretçilere sunulacağı sergi, Prenses’in eski evi Kensington Sarayı’nda düzenlenecek. Kendine güvenen tarzıyla ve modaya olan tutkusuyla bilinen Diana’nın kıyafetleri ölümünden bu yana birçok müzayedede satışa sunuldu.

Sergide 1985’de Prenses Diana’nın Beyaz Saray’da katıldığı bir yemekte aktör John Travolta’yla dans ederken çekilen bir fotoğrafıyla bilinen mavi kadife elbise de sergi koleksiyonu içinde.

Bir “moda ikonu” olarak anılan Prenses Diana’ın stili ve moda anlayışı, birçok moda tasarımcısı tarafından hala takdir görüyor. Olgunlaştıkça kendi stilini oluşturduğu söylenen Diana’nın halkın ve popüler kültürün beğenilerini yansıtan tarzını İngiliz kraliyet ailesi içinde Kate Middleton devam ettiriyor. Annesinin evlilik yüzüğünü nişanlarında Kate Middleton’a veren Prens William, bu şekilde annesinin hatırasını yaşatmayı hedeflediklerini söylemişti. 

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog