GÜZELLİK - MAKYAJ

Kışın trend ruju: Mercan

Son haftalarda yapılan ödül geceleri ve kırmızı halı davetlerinde ünlü kadınlar kış makyajı kurallarını yerle bir etti. Yaz güneşini ya da sıcak yaz akşamlarını anımsatan ve genellikle güneşin yarattığı tatlı bronzlukla çok yakışan mercan rengi rujlar, ünlülerin ortak seçimi oldu.

profil
BT Ekip
19.01.2016
Kışın trend ruju: Mercan
Turuncumsu pembe tonuyla parlak mercan rengi, davetleri yaz gibi ışıldattı. Bu renk ruj tercihinin soluk ya da beyaz ten rengini ısıttığını da hemen hatırlatalım. İşte Miranda Kerr’den, Jennifer Lawrence’a mercan rengi rujla kış makyajı kurallarını yerle bir eden ünlüler.

18 yaşındaki ABD'li oyuncu Chloe Grace Moretz, mercan rengini kullandığında tam da yaşına uygun bir görünüm ortaya çıktı. Yanaklarında tatlı pembe bir allık kullanan genç oyuncu, giysisinde de aynı parlak renkleri tercih ederek, ışıl ışıl parlayan bir görüntü sergiliyordu

Kışın trend ruju: Mercan

Açlık Oyunları’nın yıldızı platin sarı saçları, kırmızı elbisesi ve gerdanlığı ile 73’ncü Altın Küre Ödülleri gecesinde parıl parıl parlıyordu. O gece Jennifer Lopez ve Amber Heard’ün bordo rujları dışında hemen bütün ünlü kadınlar nude tonlarda rujları tercih etmişti. Mercan renginin çoşkusunu tüm tarzıyla birleştiren tek isim ise Jennifer Lawrence oldu. Lawrence sadece makyajıyla değil Joy filmindeki rolüyle kazandığı 'Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu' ödülüyle de gecenin yıldızıydı.

Kışın trend ruju: Mercan

Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Unicef Balosu’na kırmızılardan ilham alarak katıldı Connelly. Elbisesi kırmızı payetliydi. Göz çevresi de elbisesi gibi kızıl tonlarda dumanlı far ile vurgulanmıştı. Connelly'nin mercan rengi rujla birlikte kullandığı bu sıcak tonlar, yeşil gözlerini tamamen ön plana çıkarmıştı.

Kışın trend ruju: Mercan

Ünlü model de Unicef Balosu’na mercan rengi bir rujla katıldı. Ancak Kerr’in mercan rujunda daha mat bir seçim yapılmıştı. Ünlü model doğal dalgalı saçları ve koyu renkli elbisesiyle natürel bir görünüm çiziyordu. 

Kışın trend ruju: Mercan

Blogger ve stilist Chriselle Lim, baştan aşağı bembeyaz giyinerek kış trendlerini takip ettiğini ortaya koyuyor. İnci beyazı tenini parlak mercan rengi ruju ile dengeleyen Lim, 2016 Marie Claire Image Maker Ödülleri’ne katıldığı gece sade ama kendiliğinden parlayan bir tarz ortaya koydu. Siz de Lim’den ilham almak istiyorsanız, baştan aşağıda tek renk giyinerek sadece dudaklarınızdaki mercan rengine dikkati çekebilirsiniz. 

Kışın trend ruju: Mercan

Ünlü oyuncu, Unicef Balosu’na katıldığı payetli kırmızı straplez elbisesi ile en çok konuşulan isimlerin başını çekti. Bronz cildi ile uyumlu mercan rengi rujunu, aynı renkte allık ile tamamlayan Harmon, adeta renkten hiç kaçmadığını sergiliyordu

Kışın trend ruju: Mercan
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog