MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Film galası, 20. Hollywood Film Ödülleri ve CFDA/Vogue Fashion Fund gecesinde boy gösteren ünlüler, birbirinden tarz görünümleriyle şıklık yarışı sergiledi. Dünyaca ünlü tasarımcılara ait kıyafetleriyle beğeni toplayanlar, ünlü stilleri köşemizde!

profil
BT Ekip
13.11.2016
Haftanın ünlü stilleri

Harry Potter serisinin devamı olarak kabul edilen “Fantastic Beasts and Where to Find Them” filminin ilk gösterimine katılan oyuncu, siyah dantel elbisesiyle kırmızı halıyı büyüledi. İp askılı, hafif transparan elbisesini örgü yaptığı platin saçları ve aydınlık makyajıyla tamamlayan Kravitz’in kıyafeti Alexander McQueen tasarımı. 

Haftanın ünlü stilleri

Bu yıl 20’ncisi düzenlenen Hollywood Film Ödülleri’nde "Moonlight" filmindeki performansıyla ödül alan oyuncu Naomie Harris, geceye damga vuran ünlüler arasına girdi. Yakası ve paça kısmı siyah detaylı, gümüş rengi işlemeli Gucci ceket pantolon takımıyla maskülen tarzı yorumlayan oyuncu, saç ve makyajında sadeliği seçerek takım elbisesinin rengini ön plana çıkarmış.

Haftanın ünlü stilleri

Hollywood Film Ödülleri’ne katılanlardan biri olan güzel oyuncu Kate Hudson’ın göğüs dekoltesi ve yırtmacıyla düzgün fiziğini sergilediği elbisesi beğeni topladı. Kırmızı halı tercihini Marchesa’dan yana kullanan Hudson, elbisesinin parlak kumaşı ve yakasındaki floral motiflerle sezonun “bahar modasına” başarıyla uyum sağlamış. Nude renkteki stilettosu ve hafif aksesuar seçimiyle şık ve sade bir görünüm sunuyor. 

Haftanın ünlü stilleri

Hollywood Film Ödülleri kırmızı halısında şık stiliyle dikkat çeken ünlülerden biri de Lily Collins. David Koma tasarımı elbisesiyle siyah ve beyazın uyumunu sergileyen başarılı oyuncu, bel kısmındaki metalik detaylar ve transparan kumaşla tarzına modernlik katmış. Sade tarzını sıcak tonlarda yoğun göz makyajı ve koyu renk rujuyla tamamlayan Collins’in retro model dalgalı saçlarını çok sevdik. 

Haftanın ünlü stilleri

Kırmızı halı elbiseleri, saçı ve makyajıyla minimal duruş sergileyen ünlü modellerden Karlie Kloss, CFDA/Vogue Fashion Fund gecesinde de tarzıyla konuşuldu. Angelina Jolie stilini yansıtan yüksek yırtmacı ve sırt dekoltesiyle iddialı bir görünüm ortaya koyan Kloss’un beyaz üzerine çiçek motifli elbisesi Prabal Gurung tasarımı. Uzun kollu elbisesini tek küpesi ve at kuyruğu saçlarıyla tamamlayan model oldukça şık görünüyor

Haftanın ünlü stilleri

CFDA/ Vogue Fashion Fund gecesinde konuşma yapan Zendaya, omuzdan koyu mavi üzerine beyaz çiçek kabartmalı Michael Kors elbisesiyle göz kamaştırdı. Omuzdan bol düşen elbisesini bel ve omuz açıklıklarıyla dengeleyen tasarım gecenin en dikkat çeken görünümlerinden biriydi. Zendaya’nın hafif bir kontür/aydınlatma uygulamasıyla boyutlandırdığı yüzü ve düz saçları, elbisesini öne çıkarıyor.

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog