YAŞAM - KEŞİF

Patika'da kitapların içinde kaybolun

Patika Kitabevi ilgi çeken dekorasyonuyla kitap alışverişini keyfe dönüştüren adreslerin başında geliyor.

Patika'da kitapların içinde kaybolun
Patika'nın sergi geziyormuş hissi veren havası, sanat ve müzik gibi kitapların da insan hayatındaki önemini hissettirmek amaçlı özel olarak yapılmış.

Milli Reasürans Pasaj’ının alt katında yer alan Patika Kitabevi, kitap alışverişi yaparken saatlerini geçirenlerin içinden çıkamayacakları mekanlardan biri. Raflarında özenle dizili kitapların, özel dergilerin dışında upuzun bir masa ve heykellerle dolu sanatla iç içe bir mekan.

Kitapların büyük bir kısmı, yurtdışında sanat, fotoğraf, mimarlık, iç mimarlık, moda, mücevher alanlarında önde gelen yayınevlerinden geliyor. Bunlardan başka yıllar içinde özel olarak toplanan özel koleksiyon kitapları da bulunuyor. Aynı zamanda oldukça geniş bir yabancı dergi ve gazete seçkisi de bulabilirsiniz.

Her ilgi alanına göre; sanat tarahindenmedeniyetlere, sergilerden fotoğrafçılık kitaplarına, bir çok farklı konu da bir sürü kitap mevcut. Benim tercihim ise Andy Warhol kitapları oldu. Yabancı yayınevleri tarafından çıkarılan sergi kitapları özellikle koleksiyon yapanların ilgisini çekeceğine eminim. Yerli ve yabancı edebiyat konusunda da yine aradığınız çoğu kitabın mevcut olduğu Patika Kitabevi’ni arayarakta istediğinz kitapları getirtebiliyorsunuz.

Reasürans Pasajı’nın üst katında bulunan Aşşk Kafe’de güzel bir kahve-tatlı keyfi yaptıktan sonra, alt katına inip Patika Kitabevi’nde güzel bir alışveriş yapmanızı öneririm.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog