MODA - TRENDLER

Bu sezon dolaplarınızda kedilere yer açın

Geçtiğimiz iki sezondur, özellikle Gucci’nin ses getiren koleksiyonlarının ardından, hayvan figürleri son dönemin en büyük trendlerinden oldu. Kuş figürlerinin ardından bu kışın en çok işlenen figürü ise “kedi familyası”!

Bu sezon dolaplarınızda kedilere yer açın
Bu sezon dolaplarınızda kedilere yer açın
Dolaplarınızda kedilere yer açın!
Loewe, Dries Van Noten, Givenchy ve Gucci gibi isimler elbiselerden, kazaklara hatta çantalara kadar kedigiller ailesine tasarımlarında sıkça yer verdi. Kedigiller diyoruz çünkü kedi figürü deyince aklınıza yalnızca evcil kediler gelmesin!

Vahşi doğanın büyük kedileri ve onların desenleri de pek çok parçada işlenerek bu trendin bir parçası oldu. Hem vahşi hem sevimli biraz da kışkırtıcı bir ruha sahip olan bu figürü markalar olabildiğince zıt stillerle, kumaşlarla ve kalıplarla buluşturdu. Pastel tonlarındaki kumaşlar, büyük beden dökümlü kazaklar bunun en büyük örneklerinden.

Bu sezon öne çıkan leopar deseninin yeniden popülerleşmesi de tamamen bu trende bağlı olarak gelişti. Belki mağazalarda çok fazla kedi figürüne şu an için rastlayamıyoruz ancak kedigiller ruhunu fazlasıyla hissedebildiğimiz kumaşlar var. 


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog