Louis Vuitton'dan nostaljik Paris turu

Louis Vuitton “Series 6” (6’ncı Seri) adını verdiği yeni reklam kampanyasını yayınlandı! Paris’in rağbet gören Saint Louis adasında çekilen ve ünlü Louis Vuitton elçilerinin rol aldığı kampanya, moda evinin yeni sezondaki kilit parçalarını izleyiciye tanıtıyor.

Louis Vuitton’dan yepyeni bir kampanya ile karşımızda. Paris’in kalbinde bulunan Sen Nehri’ndeki Saint Louis adasında Bruce Weber’in çektiği görüntülerden oluşan videoda styling’i ise Marie-Amélie Sauvé üstleniyor.  Markanın bahar koleksiyonuna ait ürünlerin sergilendiği kampanyada Michelle Williams, Jennifer Connelly, Adèle Exarchopoulos ve Sasha Lane gibi LV’nin ünlü elçileri rol alıyor.

Fransız şair Baudelaire, bilim kadını Marie Curie, ABD’li yazar Ernest Hemingway gibi ünlü isimlerin yaşadığı yer olarak bilinen Saint Louis adası, Paris’in merkezinde Notre Dame Katedrali manzarasına sahip. “Avant garde” atmosferde çekilen kampanya videosunda fotoğraf sanatçısı Weber moda severleri Paris sokaklarında Louis Vuitton imzalı bir tura çıkarıyor. “Series 6” kampanya videosuyla birlikle yarından itibaren tanıtımlarına başlayacak. 

profil
BT Ekip
3.01.2017
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog