YAŞAM - KEŞİF Pastacılığın haute couture hali Vakko Patisserie Petit Four, ilk tadımda kalbinizi çalacak lezzetli tatları, zarif sunumları, çay saatine getireceği yeni keyifleri ile sizleri haute couture bir pastacılık deneyimine davet ediyor. 40 PAYLAŞIM
profil
BT Ekip
22.12.2016
Banner

Vakko Patisserie Petit Four’un lezzetli reçeteleri, Fransa’da gastronomi alanında verilen ve tüm dünyada mükemmellik göstergesi olarak kabul edilen “Meilleur Ouvrier de France Patissier” (MOF) unvanının sahibi Philippe Chatelain danışmanlığında, Pasta Şefi Ghislain Gaille tarafından hazırlanıyor.

Vakko Akmerkez’de lezzetseverlerle buluşan Vakko Patisserie Petit Four’un hem sunumları hem de lezzetleri ile dikkat çeken sandviç ve salataları ise Fransız Şef Anthony Baudet imzası taşıyor. 5 farklı ülkeden toplanan kahve çekirdeklerinin harmanlanması sonrasında İtalya’da kavrulan ve İtalya’da butik bir kahve dükkanı sahibi olan deneyimli Barista Steve Salomoni’nin son dokunuşuyla damaklarda unutulmaz bir aromaya dönüşen Vakko Coffee de Vakko Patisserie Petit Four’un benzersiz lezzetlerine eşlik ediyor.

Sabah kahvaltısı için sıcacık kruvasanların yanında Brezilya, Kolombiya, Etiyopya, Klimanjaro ve Hindistan’da toplanan, İtalya’da harmanlanan Vakko Coffee’yi tercih edebilir, öğle saati için şık sunumlu lezzetli sandviç, salata ve birbirinden özel reçetelerle hazırlanan çorbalar ile kendinizi şımartabilirsiniz. Vakko Patisserie Petit Four’un en heyecanla beklenen vakti ise haftanın her günü 15:00-18:00 arası gerçekleştirilecek “Çay Saati”… Fransız usulü hazırlanmış minik pötifurlara eşlik eden Vakko Tea Atelier’in özgün çayları, Vakko Coffe ya da şampanyanızı yudumlayarak keyifli bir akşamüstünün tadını çıkarabilirsiniz.
Yorumlar
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmalısınız.
ÜYE GİRİŞİ
ÜYELİK FORMU
BUSE TERİM ÜZERİNDEKİ DİĞER TARTIŞMALAR
Önceki ve Sonraki
Haberler