YAŞAM - HABER

Yılın Girişimcisi ödülü Buse Terim'e

Elele Avon Kadın Ödülleri gecesinde Buse Terim, Yılın Girişimcisi ödülünün sahibi oldu.

Yılın Girişimcisi ödülü Buse Terim'e
Yılın Girişimcisi ödülü Buse Terim'e
Avon ve Elele dergisi 2015’e damgasını vuran yılın kadınlarını ve erkeğini ödüllendirdi.

Kendi alanlarında önemli başarılar elde eden oyuncu, yazar, girişimci, şarkıcı, gazeteci, bilim kadını, sporcu gibi meslek gruplarıyla sosyal sorumluluk projeleri, güzel sanatlar gibi 10 farklı kategoriden 49 başarılı ismin aday olduğu ödül gecesi Shangri-La Bosphorus’da gerçekleşti. 

Gecede ‘Yılın Girişimcisi’ unvanını kazanan Buse Terim’e ödülünü Ayşe Arman takdim etti. Ayşe Arman, Buse Terim’i sahneye çağırmadan önce, “Biraz sonra buraya gelecek kadın beni şaşırtan bir kadın. 5 yıl önce başlıyor hikayesi… Bir sürü yaratıcı işe imza attı…Onun çok büyük bir şansı var, babası. Ama babası hayatındakı en büyük şansızlığı. Çünkü kadın ne yapsa ‘babası yüzünden’ deniyor. Bu kadar kıskançlıkla karşılaşan biri hala yaratmaya, ayakta kalmaya, üretmeye devam ediyorsa, çok daha güzel işler yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Buse Terim, mutluluğunu dile getirerek, "Şuna inanıyorum ki kadın isterse kendi masalını yazabilir, kadın isterse kendi hayalini gerçekleştirebilir. Bugün bu ödülü aldığım çok mutluyum" dedi. 

Diğer kategorilerde ödül kazanan isimler ise şöyle: 

Yılın Gazetecisi: Ezgi Başaran
Yılın Yazarı: Şebnem Burcuoğlu
Yılın Bilim Kadını: Elif Genceli Güner
Yılın Şarkıcısı: Demet Akalın
Yılın Sanatçısı: Lara Melda Ömeroğlu
Yılın Sporcusu: Şahika Ercümen
Yılın Oyuncusu: Burçin Terzioğlu
Sosyal Sorumluluk kategorisinde Yılın Kadını: Esra Erol
Yılın İlham Veren Erkeği: Barış Arduç 

Elele Avon Kadın Ödülleri 2015’te ödül alan isimler önce halk oylamasına sunuldu. Sonrasında adaylar; Hülya Koçyiğit, Mehmet Y.Yılmaz, Ertuğrul Özkök, Nihat Odabaşı, Aret Vartanyan, Leyla Alaton, Esin Övet, Ayşe Arman ve Ahmet Güneştekin’den oluşan Yılın Kadınları 2015 Jürisi tarafından değerlendirmeye alındı ve birinciler belirlendi.


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog