GÜZELLİK - CİLT BAKIMI

2017 yazının güneş kremleri

Yazın gelmesiyle güneş korumasız dışarı çıkmayı aklınızdan geçirmeyin. Bu yazın farklı ihtiyaçlara yönelik öne çıkan güneş kremlerini sizler için araştırdık.

profil
BT Ekip
20.06.2017
2017 yazının güneş kremleri

Yazıya başlamadan önce güneş koruyucuları hakkında bilmeniz gerekenleri buraya tıklayarak mutlaka okuyun.

2017 yazının güneş kremleri

Suya ve terlemeye karşı dayanıklı krem yüksek koruma faktörüyle her cilt tipini güneşin zararlı ışınlarından koruyor. Ayrıca içeriğindeki E vitami ve Aloe Vera ile cildin bakımını da sağlıyor. (50ml-54 TL)

2017 yazının güneş kremleri

Çok hassas ciltler için geliştirilen ürün güneşten kaynaklanan kaşınma ve yanma hissini de en aza indiriyor. Hamile ve bebeklerin de kullanımına uygun içerikli. (50ml-69,90 TL)

2017 yazının güneş kremleri

Hassas ve güneşe dayanıksız ciltler için geliştirilen krem cildi güneşe karşı korurken aynı zamanda yoğun bir şekilde nemlendiriyor ve erken yaşlanma belirtilerini önlüyor. Çil ve lekelerin oluşumunu önler. Kokusuz ve alkolsüz krem makyaj ile birlikte kullanılabilir. (44,90 TL)

2017 yazının güneş kremleri

Özellikle yüz ve dekolte bölgesi için geliştirilen ürün güneşin zararlı ışınlarından korumasının yanı sıra sağlıklı bir bronzluk kazandırıyor. Hyalüronik asidin yoğun nemlendirme etkisiyle güneşe bağlı yaşlanma etkilerini azaltıyor. (40ml-179 TL)

2017 yazının güneş kremleri

Özellikle akneye eğilimli ciltlerin bir numaralı tercihi olacak bu güneş kremi komedojenik olmayan yapısıyla gözenekleri tıkamıyor. Kendi ağırlığının 100 katına kadar ciltteki fazla ter ve sebumu emme özelliğine sahip. Bu sayede yağlı ciltler için parlama karşıtı bir çözüm sunuyor. Sprey özelliğiyle kolay sürülüm sağlıyor. (44,90 TL)

2017 yazının güneş kremleri

Renklendirici, paraben ve mineral yağ içermeyen ürün, akışkan formülüyle iz bırakmadan ciltte bütünleşir ve yumuşatarak etkin güneş koruması sağlar. Hoş kokusunun yanı sıra güneşin yaşlandırma etkilerine karşı korur. (38,30 TL)

2017 yazının güneş kremleri

Lekelenmeye eğilimli bir cildiniz varsa Nuxe'un bu ürünü içeriğindeki anti-oksidanlar sayesinde erken yaşlanmayı ve koyu lekelerin oluşmasını engelliyor. Suya ve tere dayanıklı alkolsüz ürün, cilt tarafından hızlıca emiliyor yağlı bir his bırakmıyor. (150ml-110TL)

2017 yazının güneş kremleri

Mineral bazlı krem hassas ve akne eğilimli ciltler için sağlıklı bir koruma sağlıyor. Akışkan ve hafif formülüyle cilt tarafından kolayca emiliyor. İçeriğindeki E vitamini ile serbest radikallerin zararlarına karşı ekstra koruma sağlıyor. Mat bir bitişle görünümü tamamlıyor. (50 ml -109 TL)

2017 yazının güneş kremleri

Parfüm ve paraben içermeyen su bazlı koruyucu küçük boyuyla tüm gün size eşlik edebilir. Hassas, karma ve yağlı ciltler dahil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygun krem matlaştırıcı etkisiyle parlamayı önlüyor. Cildi serbest radikallere ve kolajeni bozan enzimlere karşı koruyarak erken yaşlanmaya karşı da savaşıyor.  Makyajınızın altında rahatça uygulayabilirsiniz. (30ml-49,50 TL)

2017 yazının güneş kremleri

Bol koşuşturmacalı bir gün sizi bekliyor ya da tüm gün yüzmeden binbir türlü sporla dolu bir programınız varsa tere rağmen asla dağılmayan Shiseido’nun bu hafif formüllü renkli güneş kremi tavsiyemiz. (159 TL)

2017 yazının güneş kremleri

Parfüm ve paraben içermeyen sprey, içeriğindeki Vichy Thermal suyuyla yatıştırıcı bir etki bırakıyor. Yüksek koruma faktörlü bu ürün özellikle çocuklar için geliştirilmiş. Kum yapışmama özelliği hem büyükler hem çocuklar için büyük bir artı! (79,90 TL)

2017 yazının güneş kremleri

Özellikle yüz bölgesi için geliştirilen bu ürün normal, kuru ve hassas ciltler için uygun. Güneşin zararlı ışınlarından korurken cildi güçlü bir şekilde nemlendirir ve yaşlanma karşıtı etki gösteririr. (119 TL)

2017 yazının güneş kremleri

Cildi kurutmayan hafif dokulu vücut sütü hem yüz hem vücut üzerinden kullanılabiliyor. Güneşten kaynaklanan gerginlik ve kaşıntıyı ortadan kaldırıyor. Özellikle çok hassas ciltler için geliştirilen ürün beyaz kalıntı bırakmıyor ve makyaj altında da kolaylıkla sürülüyor. (89 TL)

2017 yazının güneş kremleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog